ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

З Днем незалежності України!

Щорічно 24 серпня українці відзначають головне державне свято – День незалежності України. Цього дня ми вшановуємо найбільший дар, який може бути в народу – свободу та незалежність.

Вітаємо один одного із Днем Незалежності України! Нехай цей особливий день нагадує нам про те, як важливо зберігати нашу незалежність та єдність. Бажаємо миру, благополуччя та благополуччя у кожному будинку. Нехай наша країна процвітає, а серця наповнюються гордістю за рідну землю. Пам’ятаємо, що більші здобутки нашої країни складаються з маленьких перемог кожного небайдужого українця – так, як річки зливаються у могутній Дніпро. На честь найважливішого свята України, давайте разом підтримувати наші спільні зусилля та продовжувати працювати на благо нашої держави.

24 серпня 2024 року виповнюється 33-тя річниця від дня ухвалення Акта проголошення незалежності України. Це важливе свято для нас, адже сьогодні, як і багато поколінь тому, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках. Незалежність – цінність для кожного з нас. І за це ми боремось. І в цій боротьбі важливий кожен. Бо ця боротьба за те, що важливо кожному. Це – незалежна Україна! 

 Україна – країна нескорених, непохитних, незламних! Країна гордих, героїчних та хоробрих, де свобода і гідність завжди були ключовими цінностями. Вільна країна. Це факти, об які розібʼються ворожі задуми!

 

 

 

Катерогія: Новини