ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

Тематичні заходи до Дня Захисників та Захисниць України

Вірні доньки і сини!
Сила духу, віра в Бога!
Їм не потрібні ордени!
Лиш спокійне мирне небо,
Сміх дітей і тихі сни.
І щоб всі, хто вже на небі,
Незабутими були…
        #ДаріяКобзар
   
    День захисників і захисниць України 1 жовтня є, мабуть, найважливішим державним святом під час війни. Ми вшановуємо військових, які відстоюють нашу незалежність і визволяють рідну землю.  Торжество відзначається в один день із Днем українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці.
    Боронити державу – непроста справа, проте ЗСУ успішно з нею справляються. І ми мусимо допомагати їм усім, чим можемо – не тільки у свято, а й кожного дня.
    1-ого жовтня о 9.00 вся Україна на хвилю завмерла в скорботному мовчанні, щоб згадати усіх захисників та захисниць України, які вже ніколи не зможуть зустріти з нами Перемогу, які поклали своє життя на вівтар незалежності рідного краю.
    До дня Захисників та Захисниць України класними керівниками та майстрами в/н були проведенні тематичні заходи:
– участь вікторині до Дня зазисника та захисниці України серед учнів училища;
– виховні години у навчальних групах ” День захисників та захисниць. День українського козацтва”, “Шеврони ЗСУ, вустами яких говорить українська історія”,  “Слава незламним захисникам” , “Герої нескореної України”,  “З відданістю Україні в серці”, “Славетні імена України” та ін. ;
– перегляд тематичних інформаційно-просвітницьких відео про героїчну історію українського народу, боротьбу його захисників за становлення державності в Україні;
– інформаційний калейдоскоп.
 
                            З днем захисників і захисниць України!
                     Молимось за всіх, хто носить горде звання воїна ЗСУ! 
🕯️Памʼятаємо усіх Героїв, які віддали своє життя за Україну!
 
 
 
 

1 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге- День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисників і захисниць України.

 

 
Катерогія: Новини